Προγνωστικα ''Παμε Στοιχημα'' χοκει επι παγου-NHL-12/05/17

Κουπονι ''Παμε Στοιχημα''


Παρασκευη 12/05/17

Καλησπερα σε ολους.Αποψε,στο πλαισιο των play-offs για το NHL,οι Ντακς υποδεχονται τους Πρεντατορς,για το 1ο ματς των τελικων της Δυσης.Η ομαδα απο το Νασβιλ ειναι αρκετα ξεκουραστη,ενω οι γηπεδουχοι,ειχαν μονο 48 ωρες να ξεκουραστουν,υστερα απο το τελευταιο παιχνιδι εναντια στους Οιλερς.
Οι ''παπιες'',δεν θα εχουν στην διαθεση τους,σημαντικους παικτες,οπως τον Μπιεκσα,τον Ιβς,τον Φαουλερ και τον Βατανεν.
Σημεια κλειδια σε αυτη την αναμετρηση,ειναι σαφως οι παικτες.Ο επιθετικος των Ντακς,Ριτσι,που εβαλε το νικητηριο γκολ εναντια στους Οιλερς,επαιξε στην κεντρικη γραμμη και φανηκε πως αυτη η θεση του ταιριαζει καλυτερα.Εχει σκοραρει 2 φορες,σε 9 παιχνιδια play-off.
Απο την αλλη οι Πρεντατορς,εχουν τον αρχηγο τους,Μαικ Φισερ,ο οποιος δεν εχει σκοραρει αλλα εχει εχει κερδισει σημαντικα faceoffs,εχει σουταρει 27 φορες και εχει μπλοκαρει 13 σουτ.Επισης,εχουν πολυ πιο εμπειρο τερματοφυλακα.
Θα δωσουμε προβαδισμα στους Πρεντατορς,αν και εκτος εδρας,λογω ξεκουρασης και μη τραυματισμων.Απο την αλλη,οι Ντακς,πρεπει να διαχειριστουν το παιχνιδι με τακτικη,μιας και οι φιλοξενουμενοι,οταν σκοραρουν πρωτοι,εχουν την ικανοτητα και κρατουν το προβαδισμα.Επισης,εχουν μεγαλυτερο ποσοστο επιτυχιας στα power plays απο τους Ντακς.

Επιλεγουμε:

3710 ΑΝΑΧΑΙΜ ΝΤΑΚΣ-ΝΑΣΒΙΛ ΠΡΕΝΤΑΤΟΡΣ 2

Καλη επιτυχια σε ολους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφηστε το σχολιο σας: