Προγνωστικα ''Παμε Στοιχημα'' μπασκετ-Euroleague-19/05/17

Κουπονι ''Παμε Στοιχημα''


Παρασκευη 19/05/17

Καλησπερα σε ολους.Ο κοπος των ομαδων της Ευρωλιγκας απεδωσε και οι καλυτερες 4,ειναι σημερα εδω που ξεκιναει το final four στην Κωνσταντινουπολη.
Ο Ολυμπιακος αντιμετωπιζει την ΤΣΣΚΑ,σε ενα εξαιρετικα δυσκολο παιχνιδι.Η ομαδα του Γιαννη Σφαιροπουλου,παραμενει η καλυτερη στα ριμπαουντ με 37.4 ανα παιχνιδι.Επισης,διαθετει μια εξαιρετικη αμυνα η οποια μπορει να ''χαλασει'' το παιχνιδι του αντιπαλου,μιας και εχει περιορισει μεχρι στιγμης,τις αντιπαλες επιθεσεις,σε μονο 14.6 ασιστ ανα παιχνιδι.
Απο την αλλη,οι περσινοι Πρωταθλητες,εχουν εξαιρετικη επιθεση,συγκεκριμενα την καλυτερη στην διοργανωση,με 86.7 ποντους ανα παιχνιδι,κυριως λογω του γεγονοτος,οτι ειναι η πιο ευστοχη ομαδα φετος.
Στην regular season,οι Ρωσοι,εκαναν ''sweep'' τους ''ερυθρολευκους'' και στα δυο ματς που συναντηθηκαν.Αποψε,μπορουμε να πουμε,πως ειναι μια επαναληψη του 2012,μιας αμφοτερρες οι ομαδες,ειχαν συναντηθει στο ιδιο γηπεδο.Ειναι η 4η φορα που συναντιουνται σε φαση final four,με τον Ολυμπιακο,να εχει κερδισει τις 3 προηγουμενες φορες.
Το αλλο ζευγαρι ειναι η Φενρμπαχτσε η οποια αντιμετωπιζει την Ρεαλ Μαδριτης.Ειναι ενα παιχνιδι μεταξυ καλης επιθεσης και καλης αμυνας,μιας και οι ''los blancos'',εχουν την καλυτερη γενικοτερη βαθμολογια σε ολους τους επιθετικους τομεις στην διοργανωση.Απο την αλλη,η ομαδα του Ζελικο Ομπραντοβιτς,εχει την 3η καλυτερη αμυνα,δεχομενη κατα μεσο ορο,73.9 ποντους ανα παιχνιδι.Λογικα,η ομαδα του Λασο,θα προσπαθησει να κανει καλο passing game και να εκμεταλλευτει το καλο της επιπεδο στις ασιστ,μιας και φετος ειναι η καλυτερη σε αυτον τον τομεα με 20.5,ενω οι Τουρκοι,παιζουν καλη αμυνα κατω απο την μπασκετα,μιας και ειναι πρωτοι στα μπλοκ,με 3.4 ανα παιχνιδι.

Οι προτασεις μας:

3100 ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER με Οριο:157.5
3101 ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2 Π/ΜΑ:ΦΙΛ.3.5

Καλη επιτυχια σε ολους και φυσικα στον Ολυμπιακο,ο οποιος παιζει ισως το ματς της χρονιας.Τους αγωνες μπορειτε να τους παρακολουθησετε απο την Ερτ αλλα και απο τα αθλητικα καναλια της Nova.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφηστε το σχολιο σας: