Προγνωστικα ''Παμε Στοιχημα'' ποδοσφαιρο-27/05/17

Κουπονι ''Παμε Στοιχημα''


Σαββατο 27/05/17

Καλησπερα σε ολους.Ημερα τελικων η σημερινη,μιας και διεξαγονται,4 τελικοι Κυπελλων,στα μεγαλυτερα Πρωταθληματα της Ευρωπης.
Στην Αγγλια,η Αρσεναλ θα αντιμετωπισει στο Γουεμπλει την Τσελσι,η οποια θελει τον τιτλο,ωστε να κανει το ''νταμπλ'' και να εχει μια ακρως επιτυχημενη χρονια.Απο την αλλη,τριζει η καρεκλα του Αρσεν Βενγκερ,μιας και η πιεση των οπαδων για απομακρυνση του ειναι μεγαλη και σημερα,ειναι η ευκαιρια του,να κλεισει καλυτερα την χρονια.
Στην Γερμανια,αντιπαλες θα βρεθουν Αιντραχτ και Ντορτμουντ,με τους Βαυαρους να ειναι το φαβορι,μιας και απεκλεισαν και την Μπαγερν στον ημιτελικο.Επισης,ειναι η 4η συνεχομενη συμμετοχη τους στον τελικο Κυπελλου Γερμανιας,εχοντας χασει τις προηγουμενες 3 φορες.
Στην Γαλλια,η Ανζε εκανε την υπερβαση και βρεθηκε στον τελικο,απεναντι στην πολυ δυνατοτερη Παρι Σεντ Ζερμεν,η οποια χρειαζεται το τροπαιο,μιας και ειχε μια κακη χρονια,χανοντας το Πρωταθλημα απο την Μονακο και εγκαταλειποντας το Champions League με δραματικο τροπο,στον αγωνα ρεβανς,κοντρα στην Μπαρτσελονα.
Τελος,στην Ισπανια,στον τελικο του Copa del Rey,βρεθηκε η εκπληξη της φετινης χρονιας,Αλαβες,η οποια θα αντιμετωπισει την Μπαρτσελονα,την οποια στην κανονικη περιοδο,την ειχε νικησει στον πρωτο γυρο,της κανονικης περιοδου.Επισης,ειναι σημαντικο το σημερινο ματς για τους Καταλανους,μιας και εχασαν τον τιτλο απο την Ρεαλ και αποκλειστηκαν ευκολα απο το Champions League,απο την Γιουβεντους.Θα ειναι και μια καλη ευκαιρια,να κλεισει την θητεια του ο Λουις Ενρικε,με ενα τροπαιο.

Οι προτασεις μας:

746 ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2
759 ΑΡΣΕΝΑΛ-ΤΣΕΛΣΙ 4-6 ΓΚΟΛ
770 ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ OVER 3.5
774 ΑΝΖΕ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ  2-3 ΓΚΟΛ
780 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΛΑΒΕΣ G
799 ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΙΑ-ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ 2

Καλη επιτυχια σε ολους.Τους τελικους των Κυπελλων,μπορειτε να τους απολαυσετε απο τα αθλητικα καναλια της Nova.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφηστε το σχολιο σας: