Προγνωστικα ''Παμε Στοιχημα'' μπασκετ-NBA-07/05/17

Κουπονι ''Παμε Στοιχημα''


Κυριακη 07/05/17

Καλησπερα σε ολους.Συνεχιζουν και σημερα οι αγωνες για τα ημιτελικα Περιφερειων στο NBA,σε μια απο τις πιο αμφιρροπες φασεις των play-offs.
Οι Καβαλιερς,αντιμετωπιζουν τους Ραπτορς στο Air Canada Center και με νικη σημερα,κανουν sweep τους Καναδους και θα ειναι η πρωτη ομαδα,που θα παει στους τελικους της Ανατολικης Περιφερειας.Σε καμια περιπτωση δεν υποτιμουμε τους Ραπτορς αλλα οι εμφανισεις του Λε Μπρον,τα ρεκορ που σπαει και η διψα για ακομα μια διακριση,μας επιτρεπει να πιστεουμε σε νικη του Κλιβελαντ.
Στην εδρα των Γουιζαρντς θα αγωνιστουν αποψε οι Σελτικς,οι οποιοι προηγουνται με 2-1 της σειρας.Απο τους Γουιζαρντς θα ειναι απων ο Ουμπρε λογω τιμωριας αλλα μικρο το κακο,μιας και το συνολο τους αν εκμεταλλευτει τον παραγοντα εδρα,μπορει να ισοφαρισει την σειρα.
Τελος,στην Δυτικη Περιφερεια,το πιο ''εμπορικο'' ζευγαρι των ημιτελικων,Σπερς και Ροκετς,αγωνιζονται στο Toyota Center,με την ομαδα του Χιουστον,να προερχεται απο ενα μεγαλο χαστουκι στο περασμενο ματς,περα απο τους 43 ποντους που σκοραρε ο Χαρντεν.Παρα την εμπειρια και την ''φανελα'' των Σπερς,πιστουμε στους φετινους Ροκετς του Μαικ Ντ'Αντονι και αποψε λογικα,θα παρουν την νικη στο Χιουστον και θα ισοφαρισουν σε 2-2.

Οι προτασεις μας:

3095 ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ-ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ 2 Π/ΜΑ:ΓΗΠ.6.5
3096 ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ-ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ 1 Π/ΜΑ:ΦΙΛ.4.5
3097 ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ-ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ 1 Π/ΜΑ:ΦΙΛ.5.5

Καλη επιτυχια σε ολους.Τον αγωνα μεταξυ Κλιβελαντ και Τοροντο,μπορειτε να τον παρακολουθησετε απο την COSMOTEtv.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφηστε το σχολιο σας: