Προγνωστικα ''Παμε Στοιχημα'' αμερικανικο ποδοσφαιρο-NFL-17/12/17

Κουπονι ''Παμε Στοιχημα''


Κυριακη 17/12/17

Καλησπερα σε ολους.Συνεχιζεται και σημερα η regular season στο NFL,με 12 αναμετρησεις για την 15η αγωνιστικη εβδομαδα.Πολλες οι ομαδες που με νικη εξασφαλιζουν θεση στα playoffs,ενω οι αλλες μπαινουν ''στο κυνηγι'' μεσω wild card.
Μεχρι στιγμης,οι Στιλερς κατεκτησαν την AFC North και οι Ιγκλς την NFC East.
Ιδιαιτερο ματς θα γινει σημερα στο New Era Field,οπου οι Μπιλς υποδεχονται τους Ντολφινς,σε ενα παιχνιδι για την AFC East.Η ομαδα απο το Μιαμι,χρειαζεται την νικη ωστε να διερυνει το ρεκορ της και να μην μεινει πολυ πισω απο το Μπαφαλο που εχει ρεκορ 7-6.
Ακομα ενα ενδιαφερον ματς,ερχεται απο την NFC West αναμεσα σε Ραμς και Σιχοκς.Μαλιστα,οι ομαδες ειχαν αναμετρηθει παλι τον προηγουμενο Οκτωβριο,με την ομαδα του Πιτ Καρολ να παιρνει την νικη με 16-10.Οι Ραμς με ρεκορ 9-4,με νικη σημερα ισως κερδισουν την Division,μιας και οι Σιχοκς ακολουθουν με ρεκορ 8-5.
Οσον αφορα βεβαια το ματς της ημερας,ειναι εκεινο αναμεσα σε Καουμποις και Ρειντερς,με τους γηπεδουχους να χρειαζονται οπωσδηποτε την νικη απεναντι στην ομαδα του Γκαρετ.Φυσικα,ειναι ''αναρμοστο'' να μην αναφερουμε την μεγαλη αναμετρηση μεταξυ Πατριοτς και Στιλερς,σε μια επαναληψη των περσινων playoffs.Επισης,με νικη η ομαδα του Μπελιτσικ θα ειναι μονη πρωτη στην AFC East,μιας και ηδη εχουν προκριθει στον Divisional Round των playoffs,οπως και οι Στιλερς και περιμενουν να δουν ποιος θα ειναι ο αντιπαλος τους.

Οι προτασεις μας:

4005 ΜΠΑΦΑΛΟ ΜΠΙΛΣ-ΜΙΑΜΙ ΝΤΟΛΦΙΝΣ 2 Π/ΜΑ:ΦΙΛ.2.5
4009 ΚΑΡΟΛΑΙΝΑ ΠΑΝΘΕΡΣ-ΓΚΡΙΝ ΜΠΕΙ ΠΑΚΕΡΣ 1 Π/ΜΑ:ΦΙΛ.2.5
4011 ΣΙΑΤΛ ΣΙΧΟΚΣ-Λ.Α. ΡΑΜΣ 2 Π/ΜΑ:ΦΙΛ.2.5
4012 ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΙΛΕΡΣ-ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ ΠΑΤΡΙΟΤΣ UNDER με Οριο:52.5
4014 ΟΚΛΑΝΤ ΡΕΙΝΤΕΡΣ-ΝΤΑΛΑΣ ΚΑΟΥΜΠΟΙΣ 2 Π/ΜΑ:ΓΗΠ.3.5

Καλη επιτυχια σε ολους.Τους αγωνες Πανθερς-Πακερς,Σιχοκς-Ραμς και Ρειντερς-Καουμποις,μπορειτε να τους απολαυσετε απο το Fox Sports.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφηστε το σχολιο σας: