Προγνωστικα ''Παμε Στοιχημα'' αμερικανικο ποδοσφαιρο-NFL-10/12/17

Κουπονι ''Παμε Στοιχημα''


Κυριακη 10/12/17

Καλησπερα σε ολους.Με 14 παιχνιδια συνεχιζεται η 14η αγωνιστικη εβδομαδα για τη regular season στο NFL.Πολυ δυνατες αναμετρησεις για ομαδες που κυνηγουν μια θεση στα playoffs,οπως και αγωνες σε καθε Division,που παντα εχουν ενα ιδιαιτερο ενδιαφερον.
Με ανυπομονησια περιμενουμε το παιχνιδι για την AFC West,αναμεσα σε Ρειντερς και Τσιφς,με τους γηπεδουχους να εχουν ρεκορ 6-6,οπως και το Οκλαντ αλλα 4 συνεχομενες ηττες.Πιστεουμε πως ο Αλεξ Σμιθ και οι συμπαικτες του θα καταφερουν να αλλαξουν αυτα τα κακα αποτελεσματα σημερα.Ενας αγωνας με μεγαλη αντιπαλοτητα,που αναγεται στο 1960,οταν οι Τσιφς ονομαζονταν,Νταλας Τεξανς.
Μεγαλο ενδιαφερον εχει και ο αγωνας στο Λος Αντζελες αναμεσα στους πρωτοπορους της NFC East,Ιγκλς και στους επισης πρωτους Ραμς,στην NFC West.
Τελος,ο αγωνας της ημερας θα διεξαχθει στο Πιτσμπουργκ,οπου οι πρωτοποροι Στιλερς στην AFC North,με ρεκορ 10-2 και 7 συνεχομενες νικες,υποδεχονται τους δευτερους στη division και με ρεκορ 7-5,Ρειβενς του Τζο Φλακο,που εχουν κανει 3 συνεχομενες νικες αλλα κατα τη γνωμη μας δεν πειθουν φετος για κατι καλο.

Οι προτασεις μας:

4103 ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ ΤΣΙΦΣ-ΟΚΛΑΝΤ ΡΕΙΝΤΕΡΣ 1 Π/ΜΑ:ΦΙΛ.3.5
4106 ΚΑΡΟΛΑΙΝΑ ΠΑΝΘΕΡΣ-ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΒΙΚΙΝΓΚΣ UNDER με Οριο:40.5
4112 Λ.Α ΡΑΜΣ-ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΙΓΚΛΣ 1 Π/ΜΑ:ΦΙΛ.1.5
4113 ΤΖΑΚΣΟΝΒΙΛ ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΣ-ΣΙΑΤΛ ΣΙΧΟΚΣ OVER με Οριο:39.5
4114 ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΙΛΕΡΣ-ΜΠΑΛΤΙΜΟΡ ΡΕΙΒΕΝΣ OVER με Οριο:43.5

Καλη επιτυχια σε ολους τους φαν του american football.Τους αγωνες Πανθερς-Βικινγκς,Ραμς-Ιγκλς και Στιλερς-Ρειβενς,μπορειτε να τους απολαυσετε απο το Fox Sports.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφηστε το σχολιο σας: