Προγνωστικα ''Παμε Στοιχημα'' ποδοσφαιρο-23/12/17

Κουπονι ''Παμε Στοιχημα''


Σαββατο 23/12/17

Καλησπερα σε ολους.Μεσα στο κρυο των Χριστουγεννων και στο ομορφο κλιμα λογω εορτων γυρω μας,ερχονται σημερα αρκετα ντερμπι να ''ζεστανουν'' τον καιρο,με μεγαλες αντιπαλοτητες,εντος και εκτος γηπεδου.
Στην Ιταλια,η Γιουβεντους αντιμετωπιζει την Ρομα και θελει το ''τριποντο'',ωστε να μην μεινει πισω απο την Ναπολι και την Ιντερ.
Στην Ισπανια και συγκεκριμενα στο Μεσταγια,η Βαλενθια υποδεχεται την Βιγιαρεαλ στο τοπικο ντερμπι,με τις νυχτεριδες να χρειαζονται την νικη,υστερα απο την ''γκελα'' που εκαναν με την Ειμπαρ την περασμενη εβδομαδα,ωστε να μεινουν κοντα στην 2η θεση.
Φυσικα,ο αγωνας που ''κλεβει την παρασταση'',ειναι το μεγαλυτερο ντερμπι του πλανητη,το ''el classico''.Οι Μαδριλενοι του Ζινταν,υποδεχονται τους Καταλανους του Βαλβερδε στο πιο σημαντικο ντερμπι της χωρας.Με ανεβασμενη ψυχολογια η Ρεαλ,υστερα απο την νικη με την Σεβιλλη και την κατακτηση του Μουντιαλ Συλλογων,χρειαζεται οπωσδηποτε την νικη κοντρα στην επισης φορμαρισμενη αλλα παντα με απουσιες Μπαρτσελονα,μιας και εχει μεινει πισω βαθμολογικα απο την πρωτη θεση,η οποια ειναι ''πιασμενη'' απο τον Μεσσι και την παρεα του.
Πιστεουμε θα γινει ενα παθιασμενο παιχνιδι,ανοιχτο και ιδιαιτερα μετα τα γεγονοτα για την ψηφοφορια για την αναξαρτητοποιηση της Καταλονιας,το παιχνιδι, σε οπαδικο επιπεδο εχει και πολιτικες διαστασεις και σιγουρα δεν θα λειψουν σκληρες αναμετρησεις στο χορταρι και καυτο κλιμα στις εξεδρες του Μπερναμπεου.

Οι προτασεις μας:

1174 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1
1238 ΣΟΥΟΝΣΙ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 2
1331 ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1
1344 ΜΙΛΑΝ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1
1371 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΟΜΑ 4-6 ΓΚΟΛ

Καλη επιτυχια σε ολους.Τα ντερμπι μπορειτε να τα απολαυσετε απο τα αθλητικα καναλια της COSMOTEtv.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφηστε το σχολιο σας: