Pit Bet Daily-Ανακοινωση

Ανακοινωση


Οπως ολοι γνωριζετε,το blog μας,δινει προγνωστικα ποδοσφαιρου,μονο με αποδοσεις ΟΠΑΠ.
Επισης,οταν το κρινουμε αναγκαιο,αναλυουμε αγωνες και ομαδες η γραφουμε αρθρα γυρω απο τον αθλητισμο,καλυπτωντας με τον γραπτο δημοσιο λογο,αναπαντητα ερωτηματα και εσωτερικες μας ανησυχιες.
Υστερα απο δικο μας ενδιαφερον,ξεκινησαμε να ασχολουμαστε με προγνωστικα μπασκετ,μονο για ΕυρωλιγκαEurocup και αλλα επιλεγμενα ματς.

Νεος μας στοχος ειναι,να προωθησουμε και τα αμερικανικα αθληματα στη χωρα μας,οπως το μπασκετ του NBA,το αμερικανικο ποδοσφαιρο με αγωνες NFL και το baseball με ματς MLB.

Πλεον λοιπον,το ιστολογιο μας,δεν μενει μονο στην σφαιρα του ποδοσφαιρου αλλα τολμαμε να κανουμε και το ανοιγμα σε αλλα αθληματα.

Δυστυχως,οι αγωνες του NBA,ενω περιλαμβανονται στο εντυπο κουπονι,δεν εχουν τυπωμενες αποδοσεις και δινονται συνηθως μετα το μεσημερι και μπορει καποιος να τις βρει στην ιστοσελιδα του ΟΠΑΠ.
Οσο για το NFL και το MLB,οι αγωνες δεν ειναι καν τυπωμενοι στο κουπονι,και παλι καποιος πρεπει να τους βρει διαδικτυακα,μαζι με τις αποδοσεις τους.

Αυτο κατα τη γνωμη μας,συμβαινει λογω οικονομιας χωρου του κουπονιου αλλα ειναι μεγαλο σφαλμα του ΟΠΑΠ,εστω για το NBA,να μην δινει αποδοσεις σε τυπωμενους αγωνες.Ολοι γνωριζουμε οτι πολλα δεν μπορουν να αλλαξουν,μιας και στο αμερικανικο μπασκετ,οι ομαδες παιζουν 2 ακομα και 3 ματς την εβδομαδα.
Οσον αφορα το αμερικανικο ποδοσφαιρο,οι αποδοσεις πρεπει να ειναι ετοιμες,εστω και μεσα απο το site,μιας και οι ομαδες του NFL,παιζουν 1 αγωνα την εβδομαδα.

Εμεις,θα παραμεινουμε πιστοι στις αποδοσεις του ΟΠΑΠ,με μονη διαφορα οτι προγνωστικα για αμερικανικες διοργανωσεις,θα δημοσιεουμε το απογευμα αλλιως θα δινουμε τις αποδοσεις του stoiximan.gr,χωρις να ειμαστε λατρεις του live bet.
Μονο τις αποδοσεις και τιποτα αλλο.

Αυτα τα ανακοινωνουμε,σε περιπτωση,που καποιος θελει να πονταρει σε αγωνες NBA και γιατι οχι,να γνωρισει μεσω του στοιχηματισμου το αμερικανικο ποδοσφαιρο και baseball.

Ευχαριστουμε πολυ για την υποστηριξη σας αυτους τους λιγους μηνες που υπαρχουμε και συνεχιζουμε προωθωντας τον σοβαρο στοιχηματισμο σε συνδυασμο παντα με την παρακολουθηση των αγωνων και την επιστροφη στο πραγματικο live...που ειναι το γηπεδο.

Να αγαπατε τον αθλητισμο και την παιδεια που αυτος προσφερει.

Pit Bet Daily.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφηστε το σχολιο σας: