Προγνωστικα ''Παμε Στοιχημα ποδοσφαιρο-05/11/16

Κουπονι ''Παμε Στοιχημα''


Σαββατο 05/11/16

Επιστρεφουμε στις αγωνιστικες των ευρωπαικων και μη πρωταθληματων,υστερα απο τις μεγαλες αναμετρησεις μεσα στην εβδομαδα,για τις δυο μεγαλες Ευρωπαικες διοργανωσεις.
Γεματο το κουπονι σημερα,με παρα πολλα ''πονηρα'' ματς και φυσικα ντερμπι.Αυτο που ξεχωριζουμε εμεις ειναι στην Ιταλια,οπου η Ναπολι υποδεχεται τη Λατσιο.
Ο πιο φτωχος νοτος υποδεχεται την ομαδα του πλουσιου βορρα και ομαδα της πρωτευουσας Λατσιο.Οι ''αετοι'',δεν ξεκινησαν καλα τη σεζον αλλα φαινεται πως εχουν βρει τα πατηματα τους.Βρισκονται στην 4η θεση με 21 βαθμους και με νικη σημερα,μπορουν να φτασουν και στη 2η θεση.Στις 6 τελευταιες αναμετρησεις της,η Λατσιο ειναι αηττητη και μαλιστα πριν μια εβδομαδα νικησε την πολυ καλη Σασουολο.Σε 5 εκτος εδρας αγωνες,μετραει 2 νικες,2 ισσοπαλιες και μια ηττα.Απουσια για τον Σιμονε Ινζακι,θα ειναι ο Ντε Βριλ και ο Λουκακου.
Απο την αλλη,η Ναπολι,τελευταια εχει φαει γερα ''χαστουκια'',μιας και εχασε απο την Μπεσικτας στο Σαν Παολο και στον επαναληπτικο αγωνα,καταφερε να αποσπασει μονο την ισοπαλια.Στο εγχωριο πρωταθλημα,γνωρισε την ηττα για για την 11η αγωνιστικη απο την Γιουβεντους με 2-1.Στον βαθμολογικο πινακα,ειναι στην 5η θεση με μολις 1 βαθμο λιγοτερο απο την Λατσιο.Οπως καταλαβαινεται αυτο το ματς,ειναι ζωτικης σημασιας κυριως για την βαθμολογικη ανοδο αλλα και την ψυχολογια των παικτων των ''παρτενοπει''.Εντος εδρας,δεν εχει καμια ισοπαλλια,ενω εχει σκοραρει 12 φορες και εχει δεχτει 6 γκολ.Σημαντικες απουσιες υπαρχουν,μιας και ο Μιλικ ειναι εκτος,καθως και ο Αλμπιολ.
Η προιστορια ειναι υπερ της Ναπολι,μιας και την τελευταια δεκαετια σε 10 ματς εναντια στη Λατσιο,οι γηπεδουχοι εχουν 5 νικες,2 ισοπαλλιες και 3 ηττες.
Εμεις,θα παρουμε το ρισκο,εχοντας στο μυαλο μας την κακιστη ψυχολογικη κατασταση της Ναπολι απο τα τελευταια αποτελεσματα,τις απουσιες της και την καλη συνεχομενη πορεια της Λατσιο,η οποια ειναι πιο ξεκουραστη,εχει λιγοτερες απουσιες και φαινεται να ειναι πιο δεμενη αν και δεν εχει τοσο ποιοτικο ροστερ οσο η Ναπολι.

1738 ΝΑΠΟΛΙ-ΛΑΤΣΙΟ 2

Οι προτασεις μας:

1598 ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1
1649 ΜΠΕΡΝΛΙ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 1
1657 ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ-ΜΠΡΕΧΙΝ 1
1685 ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ 1
1709 ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ-ΒΙΛΕΜ 1

Εναλλακτικα,εχουμε επιλεξει 4 αγωνες,αναμεσα τους και 2 ντερμπι για οποιον θελει να παιξει,κατι το διαφορετικο:

1682 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ G
1707 ΤΣΕΛΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1ημχρ.
1708 ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.-ΚΟΝΩΝΙΑ OVER
1746 ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ-ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ 1

Καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε και να εχετε ενα ομορφο σαββατοβραδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφηστε το σχολιο σας: