Προγνωστικα ''Παμε Στοιχημα'' NFL-06/11/16

Κουπονι ''Παμε Στοιχημα''

Κυριακη 06/11/16

Bρισκομαστε στην 9η εβδομαδα του NFL και 11 αγωνες θα πραγματοποιηθουν σημερα.Bye week για Cardinals,Bears,Patriots,Benglas,Texans και Redskins.
Eπιλεξαμε 3 ματς,με αυτο που ξεχωριζει αναμεσα τους,η αναμετρηση αναμεσα σε Βικινγκς και Λαιονς.
Στο ηλιολουστο U.S Bank Stadium,οι Βικινγκς υποδεχονται την ομαδα του Ντιτροιτ.Η ομαδα της Μινεσοτα,μετραει 5 νικες και 2 ηττες,ενω στο γηπεδο της ειναι αηττητη.Βρισκονται στην 2η θεση της περιφερειας τους.Προερχονται απο 2 σερι ηττες και ισως ο αγωνας αυτος,ειναι ιδανικος για να κανουν ενα νεο ξεκινημα.Μετρουν 15 touchdowns και εχουν σκοραρει συνολικα 139 ποντους.
Απο την αλλη οι Λαιονς,βρισκονται στην 9η θεση της περιφερειας,εχοντας 4 νικες και 4 ηττες.Αρνητικο ρεκορ στα εκτος εδρας παιχνιδια,εχοντας 1-3.Εχουν σκοραρει 183 ποντους αλλα εχουν δεχθει 190,εχοντας αρνητικο -7.Πολυ καλοι στην περιοχη,με 20 touchdowns.Προερχονται απο ηττα,οπως οι Βικινγκς,οποτε και οι φιλοξενουμενοι θα προσπαθησουν για την νικη.Προτιμουμε,να μην δωσουμε σημειο αλλα ελπιζουμε να δουμε εναν αγωνα με μεγαλο σκορ.

4004 ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΒΙΚΙΝΓΚΣ-ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΛΑΙΟΝΣ Over με Οριο:40.5

Στη συνεχεια,προτεινουμε:

4002 ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΜΠΡΑΟΥΝΣ-ΝΤΑΛΑΣ ΚΑΟΥΜΠΟΙΣ Over με Οριο:40.5
4008 ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ 49ΕΡΣ-ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΝΣ ΣΕΙΝΤ Under με Oριο:51.5

Καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε.

Σημ.Ειχαμε επιλεξει και αλλους αγωνες,αλλα το συστημα του ΟΠΑΠ,δεν εκανε δεκτες,τις επιλογες σημειων.Ελπιζουμε,να το φτιαξουν αμεσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφηστε το σχολιο σας: