Προγνωστικα ''Παμε Στοιχημα'' αμερικανο ποδοσφαιρο-NFL-30/11/17

Κουπονι ''Παμε Στοιχημα''


Πεμπτη 30/11/17

Καλησπερα σε ολους.''Thursday night football'' αποψε με divisional match για την 13η αγωνιστικη εβδομαδα,για την regular season στο NFL.
Οι Ρεντσκινς αντιμετωπιζουν στο AT&T Stadium,τους Καουμποις για 2η φορα φετος.Στον πρωτο αγωνα,η ομαδα της Ουασινγκτον ειχε χασει 33-19.Προκειται για ενα απο τα πιο εικονικα ντερμπι στον κοσμο του NFL και αυτο ακομα φαινεται απο τις μασκοτ.
Στο 5-6 το Νταλας και με 3 συνεχομενες ηττες,μετα την αποβολη του Ελλιοτ για 6 παιχνιδια απο το δικαστηριο,πρεπει σημερα να παρει την νικη για να ελπιζει σε κατι καλυτερο.Η ανησυχια των οπαδων και η κριτικη προς το προσωπο του Γκαρετ ειναι μεγαλη και με τον Ντακ Πρεσκοτ,να μην μπορει να αποδωσει τα μεγιστα.
Απο την αλλη,η ομαδα του Γκρουντεν εχει ακριβως το ιδιο ρεκορ και προερχεται απο νικη.Παρα πολλα τα προβληματα των τραυματισμων,μιας και καθε εβδομαδα η επιθετικη γραμμη των Ρεντσκινς,θα εχει καποιον στον παγκο και δεν υπαρχει και αρκετη καλυψη προς τον Καζενς,ο οποιος φετος εχει φαει τοσα ''sack'',οσα δεν ειχε ''γευτει'' τα δυο πρωτα χρονια στην Ουασινγκτον.
Προκειται για ενα εντελως αμφιρροπο ματς,με δυο ομαδες σε κακη κατασταση αλλα με τους πρωτοπορους Ιγκλς στη NFC East,να θελουν οσο τιποτα νικη των Ρεντσκινς,μιας και αυτοματα κατακτουν την περιφερεια χωρις καν να παιξουν.Τελευταια φορα που ειχαν ερθει πρωτοι,ηταν το 2013.

Επιλεγουμε:

4050 ΝΤΑΛΑΣ ΚΑΟΥΜΠΟΙΣ-ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΡΕΝΤΣΚΙΝΣ OVER με Οριο:46.5

Καλη επιτυχια σε ολους.Τον αγωνα μπορειτε να τον παρακολουθησετε απο το Fox Sports.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφηστε το σχολιο σας: