Προγνωστικα ''Παμε Στοιχημα'' μπασκετ-Euroleague-15/11/17

Κουπονι ''Παμε Στοιχημα''


Τεταρτη 15/11/17

Καλησπερα σε ολους.Με 4 αναμετρησεις κλεινει η 7η αγωνιστικη για την Ευρωλιγκα,σε μια ακομα εβδομαδα,με διπλους αγωνες για ολες τις ομαδες.
Αρκετα δυσκολο εργο εχει αποψε ο Ολυμπιακος,ο οποιος αντιμετωπιζει στην Κωνσταντινουπολη,την Φενερμπαχτσε.Με ιδιο ρεκορ (4-2) και οι δυο ομαδες,σαφως υπαρχει τεραστιο κινητρο για την νικη.
Η ομαδα του Ομπραντοβιτς,θελει να παρει την τριτη συνεχομενη νικη της,με οπλο την επιθεση της,μιας και ειναι πρωτη στα στατιστικα των τριποντων,43.8% αλλα και τον διποντων με 57.4%.Επισης,εχει την καλυτερη αμυνα,δεχομενη μονο 69.5 ποντους ανα παιχνιδι.
Απο την αλλη,οι ''ερυθρολευκοι'',ερχονται απο δυο συνεχομενες ηττες απο Μπαρτσελονα και Παναθηναικο αντιστοιχα και υπαρχει μεγαλη γκρινια,οχι τοσο για τα αποτελεσματα αλλα για την κακη εμφανιση της ομαδας.Αυτο φανηκε σε μεγαλο μερος και στον αγωνα κοντρα στο Ρεθυμνο,για το εγχωριο πρωταθλημα.Για να παρει κατι θετικο η ομαδα του Σφαιροπουλου,πρεπει οπωσδηποτε να βγαλει ''αντιδραση'' μετα απο την αμφισβητηση προς εκεινη και να βελτιωσει σημαντικα την επιθεση της,μιας και στους 2 τελευταιους αγωνες,ειχε συνολο ποντων 113...

Οι προτασεις μας:

3022 ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER με Οριο:14.5
3038 ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 2 Π/ΜΑ:ΓΗΠ.8.5
3025 ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1 Π/ΜΑ:ΓΗΠ.2.5
3034 ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΙΛΑΝΟ 1 Π/ΜΑ:ΦΙΛ.7.5

Καλη επιτυχια σε ολους.Τους αγωνες μπορειτε να τους απολαυσετε απο τα αθλητικα καναλια της Nova.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφηστε το σχολιο σας: