Προγνωστικα ''Παμε Στοιχημα'' αμερικανικο ποδοσφαιρο-NFL-22/10/17

Κουπονι ''Παμε Στοιχημα''


Κυριακη 22/10/17

Καλησπερα σε ολους.Με 13 αγωνες συνεχιζεται η 7η αγωνιστικη για την regular season στο NFL.Την Πεμπτη τα ξημερωματα,πραγματοποιηθηκε η αναμετρηση αναμεσα σε Τσιφς και Ρειντερς,οπου και οι γηπεδουχοι,πηραν την νικη με 30-31.
Αποψε,θα δουμε σε ''επαναληψη'' τον περσινο τελικο του Super Bowl,αναμεσα σε Φαλκονς και Πατριοτς στο Gillette Stadium.Οι Φαλκονς εχουν ρεκορ 3-2,ενω οι περσινοι πρωταθλητες 4-2.Η ομαδα του Μπιλ Μπελιτσικ,εχει φετος την καλυτερη επιθεση αλλα και την χειροτερη αμυνα ταυτοχρονα.Προκειται για ενα αμφιρροπο ματς,οπου σιγουρα θα κριθει απο την εμφανιση του Τομ Μπρειντι και την αμυνα των Πατριοτς.
Εξισου,αμφιρροπο ματς ειναι εκεινο αναμεσα σε Πακερς και Σειντς,μιας και την περασμενη εβδομαδα η ομαδα του Μακαρθι,εχασε για την υπολοιπη σεζον,τον Ααρον Ροτζερς,υστερα απο χτυπημα που δεχθηκε στον ωμο και θα πρεπει ο Χαντλει να παιξει για πρωτη φορα βασικος για την υπολοιπη σεζον.
Αυτη την εβδομαδα,''bye week'' για Τεξανς και Λαιονς.

Οι προτασεις μας:

4001 ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΒΙΚΙΝΓΚΣ-ΜΠΑΛΤΙΜΟΡ ΡΕΙΒΕΝΣ 1 Π/ΜΑ:ΦΙΛ.5.5
4002 ΙΝΤΙΑΝΑΠΟΛΙΣ ΚΟΛΤΣ-ΤΖΑΚΣΟΝΒΙΛ ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΣ OVER με Οριο:43.5
4008 ΓΚΡΙΝ ΜΠΕΙ ΠΑΚΕΡΣ-ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΝΣ ΣΕΙΝΤΣ 2 Π/ΜΑ:ΓΗΠ.4.5
4012 ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΙΛΕΡΣ-ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ ΜΠΕΝΓΚΑΛΣ OVER με Οριο:41.5
4013 ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ ΠΑΤΡΙΟΤΣ-ΑΤΛΑΝΤΑ ΦΑΛΚΟΝΣ 1 Π/ΜΑ:ΦΙΛ.3.5

Καλη επιτυχια σε ολους.Τις αναμετρησεις Πακερς-Σειντς,Στιλερς-Μπενγκαλς και Πατριοτς-Φαλκονς,μπορειτε να τις απολαυσετε απο την COSMOTEtv.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφηστε το σχολιο σας: