Προγνωστικα ''Παμε Στοιχημα'' ποδοσφαιρο-28/10/17

Κουπονι ''Παμε Στοιχημα''


Σαββατο 28/10/17

Καλησπερα σε ολους και καλη 28η Οκτωβριου.Η σημερινη ημερα,ειναι παλι γεματη απο ντερμπι,σε Αγγλια,Ιταλια,Γερμανια και Ελλαδα.
Στο Ολντ Τραφορντ,η φορμαρισμενη Μαντσεστερ υποδεχεται την Τοτεναμ σε εναν αγωνα,που θα παιξει σημαντικο ρολο για την δευτερη θεση.Ο Ποκετινο δεν θα εχει στην διαθεση του τον πρωτο σκορερ και ηγετη της ομαδας Χαρι Κειν,μια ευκαιρια που πρεπει να ''αρπαξει'' ο Μουρινιο και να ''εξιλεωθει'' μετα την ηττα απο την Χαντερσφιλντ.
Στο Μιλανο,η ομαδα του Μοντελα αντιμετωπιζει την Γιουβεντους,η οποια θελει οπωσδηποτε την νικη για να πλησιασει την πρωτοπορο Ναπολι.
Στην Μπουντεσλιγκα,η Μπαγερν Μοναχου θα διασταυρωσει τα ξιφη της με την Λειψια,με την οποια τις χωριζει μολις ενας βαθμος και οι ''ταυροι'' σιγουρα θα κανουν οτι μπορουν ωστε να παρουν θετικο αποτελεσμα.
Τελος,στην Ελληνικη Superleague,θα διεξαχθει το ντερμπι των ''αιωνιων'',αναμεσα σε Παναθηναικο και Ολυμπιακο.Αγωνας φωτια για τους ''πρασινους'' μιας και εχουν μεινει πισω στην βαθμολογια,ενω η ομαδα του Τακη Λεμονη αν και δεν πειθει αγωνιστικα,ερχεται απο την νικη εναντια στον Παοκ και ειναι μολις 3 βαθμους πισω απο την κορυφη του πρωταθληματος.Ακομα μια φορα θα απουσιασουν οι Σεμπα και Μπεν,ενω αμφιβολη ειναι και η συμμετοχη του Ανσαριφαρντ.Απο την αλλη πλευρα,ο Ουζουνιδης δεν αντιμετωπιζει προβληματα απουσιων.

Οι προτασεις μας:

1612 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.-ΤΟΤΕΝΑΜ 1
1755 ΜΙΛΑΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2
1769 ΜΠΑΓΕΡΝ-ΛΕΙΨΙΑ 2
1500 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER
1778 ΖΥΡΙΧΗ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2

Καλη επιτυχια σε ολους.Την αναμετρηση των ''αιωνιων'' μπορειτε να την παρακολουθησετε απο την Nova,ενω τα υπολοιπα Ευρωπαικα ντερμπι απο τα αθλητικα καναλια της COSMOTEtv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφηστε το σχολιο σας: