Προγνωστικα μπασκετ ''Παμε Στοιχημα''-Τεταρτη 26/10/16

Κουπονι ''Παμε Στοιχημα''


Τεταρτη 26/10/16

Εντυπωσιακα ξεκινησε,το NBA,με τους Κλιβελαντ Καβαλιερς και τον ''βασιλια'' να παιρνουν την νικη,στο πρωτο τους επισημο παιχνιδι,μετα την κατακτηση του τιτλου,εναντια στους ανανεωμενους αλλα ανετοιμους Νικς.Εκπληξη για τον Στιβ Κερ και την παρεα του,μιας και εχασαν απο το Σαν Αντονιο,του μεγαλου Γκρεγκ Ποποβιτς.
Στην Ευρωπη,θαυμασαμε τις επιτυχιες και των 3 Ελληνικων ομαδων που επαιζαν χθες,με Παοκ και Αεκ να παιρνουν την νικη στο Champions League και τον Ολυμπιακο,να κανει 2η σερι νικη στην Ευρωλιγκα απεναντι στην Μιλανο.
Σημερα συνεχιζονται οι διοργανωσεις,με το ενδιαφερον να στρεφεται στον Παναθηναικο,που παιζει στη Γερμανια εναντια στη Μπαμπεργκ.Κρισιμο ματς για τους ''πρασινους'' αλλα και δυσκολο,μιας και η αλλαγη προπονητη,αποτελει παντα μια μεταβατικη περιοδο για καθε ομαδα.
Τελος,λογικα σημερα θα ανακοινωθει και η πολη,οπου θα διεξαχθει το final four του 2018 και αυτη δεν ειναι αλλη απο το Βελιγραδι,μιας και ηταν μεσα στις προτιμησεις του Μπερτομεου.Φετος,τα τελικα της Ευρωλιγκας,θα παρουν μερος στην Κωνσταντινουπολη.

Οι προτασεις μας:

3024 ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ-ΟΥΛΜ 1
3025 ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1
3026 ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ OVER/Οριο:149.5
3031 ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ OVER/Οριο;153.5
3032 ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ 1

Καλη επιτυχια σε ολους τους λατρεις,του κορυφαιου σε διακρισεις,ομαδικου αθληματος.Οι αγωνες της Ευρωλιγκας,ειναι διαθεσιμοι απο τα αθλητικα καναλια της Nova.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφηστε το σχολιο σας: