Pit Bet Daily


H Pit Bet Daily,δημιουργηθηκε απο μια παρεα 2 ατομων με κοινο σημειο αναφορας το ''Παμε Στοιχημα'',δινοντας προβλεψεις με δικες μας αναλυσεις και σκεπτικο,σε επιλεγμενους αγωνες καθε μερα.Για εμας,ο ποδοσφαιρικος στοιχηματισμος,δεν αποσκοπα στο κερδος (φυσικα κανεις δεν παιζει για να χασει ) , αλλα στην υπεροχη αυτη διαδικασια,του να διαβαζεις για καποιον αγωνα,να μαθαινεις αγνωστες για σενα ομαδες,να παρακολουθεις πανω απ'ολα ποδοσφαιρο και να το αγαπησεις ειλικρινα.

Αυτος ειναι και ο λογος που ποτε δεν λεμε,ποσα χρηματα η τι συνδυασμους να παιξει ο καθενας,αφηνοντας τον αναγνωστη να μελετησει,να σχεδιασει με μαθηματικο τροπο τους κωδικους του κουπονιου στο δελτιο και αναλογα με τα οικονομικα του να στοιχηματισει.

Δινουμε μονο αποδοσεις Ο.Π.Α.Π.. , αφηνοντας εξω τις εταιρειες live betting,γιατι για πολυ κοσμο μπορει να γινει ακρως εθιστικο και ''μετα Χριστον προφητης'' δεν ειναι καλο να γινεται κανεις.Το κουπονι ''Παμε Στοιχημα'',εχει τη χαρη και το μερακι ωστε να γινει ενα υγειες χομπυ.Με αυτο εννοουμε,να διαβασει ο παικτης εφημεριδες,ιστοσελιδες,μπλογκ με προγνωστικα με τον καφε του,να κανει μια ωραια κουβεντα με την παρεα του περι ποδοσφαιρου και ειδικα στην εποχη μας που μεσω της Nova και του Ote tv,τα περισσοτερα ματς μπορει να τα δει καποιος ακομα και σε πρακτορειο,αν δεν εχει σπιτι του,να ευχαριστηθει το ποδοσφαιρο και να μην ειναι πανω απο ενα ταμπλετ η εναν υπολογιστη και να πονταρει αλλοκοτα στοιχηματα,εν μεσω αγωνος,που ξαφνικα μπορει να ξυπνησει ενα πρωι και ενα τεραστιο ποσο να λειπει απο τον τραπεζικο λογαριασμο αυτου και της οικογενειας του.

Ειναι οι αποδοσεις του Ο,Π.Α.Π. οι καλυτερες? Φυσικα και οχι.Αλλα αυτο εχουμε και εμεις αυτη την κουλτουρα αποφασισαμε να ακολουθησουμε.

Η Pit Bet Daily,φυσικα περα απο τα καθημερινα προγνωστικα καθε μερας,θα περιλαμβανει και αρθρα,αναλυσεις και αφιερωματα,με εναν πιο ρομαντικο και οπαδικο τροπο αν θελετε,πολλες φορες και λιγο πιο μακρυα απο την politically correct αποψη της τηλεορασης και των Μ,Μ.Ε.

Ευχαριστουμε πολυ για τη μεχρι τωρα συμμετοχη σας στη σελιδα μας στο Facebook,σημερα ξεκιναει και το blog μας.

Να ειστε ολοι καλα και να αγαπατε το ποδοσφαιρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφηστε το σχολιο σας: