Κουπονι ''Παμε Στοιχημα''
Σαββατο 24/09/16
Ντερμπι Σαββατου!
Καλο Σαββατοκυριακο λοιπον,σε μια ακρως καλη στοιχηματικη ημερα,γεματη ντερμπι,εμπορικα και μη.Απο το κουπονι,θα δουμε ποια ματς ειναι για γερα νευρα σημερα.Τα περισσοτερα απο αυτα δεν προτεινονται αλλα αξιζει να τους ριξουμε μια ματια.
Η Μαιντζ υποδεχεται τη Λεβερκουζεν για την 5η αγωνιστικη της Μπουντεσλιγκα με τους γηπεδουχους να ειναι μολις 3 βαθμους πιο ψηλα απο τις ''ασπιρινες'',με περισσοτερα γκολ αλλα και με κακη αμυνα.Αφοτερες οι ομαδες παιζουν στην Ευρωπη οποτε πρεπει να εχουν και δυναμεις μιας και εχουν παιξει ηδη 3 ματς σε 2 εβδομαδες.Σαφως ειναι και η ευκαιρια της Λεβερκουζεν να πιασει στη βαθμολογια τη Μαιντζ.
Η Σκανθορπ αντιμερωπιζει τη Σεφιιλντ Γιουναιτεντ.Οι γηπεδουχοι ειναι πρωτοι αλλα η Σεφιλντ με μια νικη πλησιαζει την κορυφη.Δυσκολο ματς για προβλεψεις.
Στη Σκωτια η Μπρεχιν,που ειναι πρωτη στο πρωταθλημα αντιμετωπιζει την πολυ καλη Πιτερχεντ που σιγουρα θα κυνηγησει το διπλο.Η Μπρεχιν πρεπει και αυτη οπωσδηποτε να παρει τη νικη για να μεινει στην κορυφη.
Στο πιο εμπορικο ματς του κουπονιου οι ''κανονιερηδες'' του Βενγκερ αντιμετωπιζουν την Τσελσι που προερχεται απο την οδυνηρη ηττα στο Λονδινο απο τη Λιβερπουλ.Ειναι και οι 2 ισοβαθμες,ειναι ντερμπι γοητρου και μην ξεχναμε πως και οι 2 εχουν χασει απο τη Λιβερπουλ στην εδρα τους.Αμφιρροπο ματς για προβλεψεις,ισως ενα μικρο προβαδισμα στην Αρσεναλ αν σοβαρευτουν οι αμυντικοι τους και παιξει ο Giroud βασικος,συν η εδρα η οποια βεβαια δεν θεωρειται και απο τις πιο ''καυτες'' στην Αγγλια.
Μια κατηγορια παρακατω εχουμε το δυνατο ματς αναμεσα σε Αστον Βιλα και Νιουκαστλ.Υποβιβασμενες και οι δυο απο το καλοκαιρι,σιγουρα θελουν να παρουν την ανοδο για το κορυφαιο πρωταθλημα του κοσμου και θα κανουν τα παντα γι'αυτο.
Τελος,η Ροστοφ αντιμετωπιζει την Λοκομοτιβ Μοσχας,στο σκληρο εδαφος της Ρωσιας.Η Ροστοφ σε καλυτερη βαθμολογικη θεση,συν οι Ευρωπαικες υποχρεωσεις της.
Αν ''ξεψαχνισετε'' το κουπονι θα βρειτε τουλαχιστον αλλα 4-5 ντερμπι,χαμηλοτερων κατηγοριων που αξιζουν το ρισκο λογω αποδοσεων η την αποφυγη.
Εμεις για σημερα προτεινουμε:
1671 ΦΕΙΡΕΝΣΕ-ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΙΡΑ 1
1702 ΝΤΙΖΟΝ ΡΕΝ 2
1688 ΑΡΣΕΝΑΛ-ΤΣΕΛΣΙ 1 (για οσους θελουν να ρισκαρουν η ειναι οπαδοι της ομαδας)
1711 ΡΟΣΤΟΦ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ 1.
Καλο σαββατιατικο απογευμα και καλη επιτυχια!
Η δημοσιευση θα ανανεωθει το βραδυ με προτασεις και για τους αυριανους αγωνες.
Κυριακη 25/09/16
Πολλοι αγωνες και σημερα,με επισης μικρα ''ντερμπι'' που ξεχωριζουν.Σημερα θα επιλεξουμε καποια ''περιεργα'' ματς,αναμεσα σε ομαδες που στοχευουν να ανεβουν μερικες θεσεις στη βαθμολογια και αλλες οι οποιες εχουν κανει παρα πολυ κακο ξεκινημα φετος.
Για την 5η αγωνιστικη της Μπουντεσλιγκα η Χοφενχαιμ υποδεχεται την ουραγο Σαλκε,η οποια δεν εχει ακομα βαθμο και μολις ενα γκολ..Ειναι ευκαιρια των γηπεδουχων με νικη να πιασουν την Μαιντζ που εχει 7 βαθμους και να στοχευσουν και για πιο ψηλα.
Στη Γαλλια η πολυ καλη φετος Νις που βρισκεται στη δευτερη θεση και σε 6 αγωνιστικες εχει σκοραρει 11 γκολ,μαλιστα προερχεται απο νικη κοντρα στην πρωτοπορο Μονακο,παιζει εκτος εδρας με τη Νανσι,η οποια δεν ξεκινησε καθολου καλα και εχει συγκομιδη μολις 5 βαθμων και εχει δεχτει και 8 γκολ,τα διπλασια απ'οτι η Νις.Πιστευουμε πως φετος στοχευει ψηλα η Νις με κυριο στοχο την εξοοδο στο UEFA Champions League και νομιζουμε πως θα παρει το ματς,παρα το κλειστο ποδοσφαιρο που θα παιξει η Νανσι.
Στην ομορφη χωρα της Δανιας,η Νορτζενλαντ,για την 11η αγωνιστικη του πρωταθληματος,περιμενει την Εσμπιεργκ.Οι γηπεδουχοι βρισκονται στη θεση 11 μολις με 8 βαθμους,ενω η Εσμπιεργκ,λιγο παρακατω με 1 βαθμο λιγοτερο αλλα εχοντας δεχθει 21 γκολ.Ο αγωνας ειναι αμφιρροπος,μιας και οι 2 θελουν νικη για να κερδισουν τουλαχιστον μια θεση πιο ψηλα στη βαθμολογια.Η καλυτερη επιθεση και η εδρα,μας σπρωχνουν προς νικη της Νορτζενλαντ.
Στη Λατινικη Αμερικη και συγκεκριμενα στη Βραζιλια,η Ατλετικο Παραναενσε υποδεχεται την Ποντε Πρετα,για την 27η αγωνιστικη.Αμφοτερες οι ομαδες ειναι ισοβαθμες με 39 βαθμους και με τις 2 ομαδες,ισορροπημενες στη διαφορα των γκολ,με την Ποντε βεβαια να εχει σκοραρει περισσοτερα γκολ,οπως και εχει δεχθει.Πολυ δυσκολη η προβλεψη σε αυτο μιας και οι 2 θελουν την νικη να απομακρυνθουν απο τη Μποταφογκο και θα ανεβουν θεση μονο αν στραβοπατησει η Κορινθιανς σημερα η η Φλουμινενσε.Θα παρουμε το ρισκο και θα πονταρουμε στην Ατλετικο λογω εδρας και μονο.
1795 ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ-ΣΑΛΚΕ 1
1815 ΝΑΝΣΙ-ΝΙΣ 2
1853 ΝΟΡΤΖΕΝΛΑΝΤ-ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ 1
1799 ΑΤΛ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ-ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ 1
Για οσους αρεσκονται αρκετα στο ρισκο υπαρχει και αυτο για να συμπληρωσετε 5ανταδα.
1814 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1
Καλη διασκεδαση σε οτι επιλεξετε απο το κουπονι και καλο ταμειο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφηστε το σχολιο σας: