Προγνωστικα ''Παμε Στοιχημα'' ποδοσφαιρο-16/08/17

Κουπονι ''Παμε Στοιχημα''


Τεταρτη 16/08/17

Καλησπερα σε ολους.Εντονοι οι αγωνιστικοι ρυθμοι σημερα,καθως,πραγματοποιουνται οι πρωτοι αγωνες για τα play offs του Champions League,πεντε συνολικα,με το ενδιαφερον μας,φυσικα στραμμενο στον Ολυμπιακο.
Οι ''ερυθρολευκοι'',μετα το εμποδιο της Παρτιζαν,καλουνται σημερα να αντιμετωπισουν στον Πειραια,την Κροατικη Ριεκα,μια ομαδα,απειρη στον θεσμο αλλα αρκετα επικινδυνη.Ενα μεγαλο  και καθαρο σκορ,για την ομαδα του Μπεσνικ Χασι,θα ηταν το ιδανικοτερο ξεκινημα,πριν την ρεβανς στην Κροατια.Εκτος ο Εμενικε,ο Μποτια και ο Ταχτσιδης,ενω δεν υπολογιζονται οι Σιωπης,Μαρτινς και Ελιουνουσι.
Φυσικα,η ποδοσφαιρικη βραδια τελειωνει ιδανικα,με την ρεβανς για το Super Cup Ισπανιας,αναμεσα σε Ρεαλ και Μπαρτσελονα.Να υπενθυμησουμε,πως στον πρωτο αγωνα,οι Μαδριλενοι,πηραν την εκτος εδρας νικη με 1-3,χωρις σημερα βεβαια,να εχει ο Ζινταν,στην διαθεση του τον Ροναλντο,ο οποιος αποβληθηκε με δευτερη κιτρινη καρτα,στο πρωτο ματς,στην Καταλονια.

Οι προτασεις μας:

2421 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΙΕΚΑ OVER
2423 ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΙΡ-ΣΙΒΑ-ΜΑΡΙΜΠΟΡ G
2424 ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ-ΣΕΒΙΛΛΗ 1
2426 ΝΑΠΟΛΙ-ΝΙΣ 4-6 ΓΚΟΛ
1325 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 4-6 ΓΚΟΛ

Καλη επιτυχια σε ολους.Τους αγωνες play off για το Champions League,μπορειτε να τους παρακολουθησετε απο τα αθλητικα καναλια της COSMOTEtv,ενω τον επαναληπτικο αγωνα του Super Cup,αναμεσα σε Ρεαλ και Μπαρτσελονα,απο την Nova.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφηστε το σχολιο σας: