Προγνωστικα ''Παμε Στοιχημα'' ποδοσφαιρο-09/06/17

Κουπονι ''Παμε Στοιχημα''


Παρασκευη 09/06/17

Καλησπερα σε ολους.Γεματο το κουπονι σημερα,με αγωνες απο τις χαμηλοτερες κατηγοριες της Βραζιλιας και της Αργεντινης αλλα και ματς απο αλλα Λατινοαμερικανικα πρωταθληματα,οπως της Παραγουαης,του Περου και του Ισημερινου.Φυσικα,οι αγωνες της ημερας ειναι εκεινοι,για τα Ευρωπαικα προκριματικα,για το Παγκοσμιο Κυπελλο του 2018.
Σημερα,λοιπον θα διεξαχθει η 6η αγωνιστικη των ομιλων για τα προκριματικα του Μουντιαλ,με τον 1ο,τον 2ο και τον 8ο ομιλο να αγωνιζονται.
Φυσικα το ενδιαφερον μας στεκεται στην ζωτικης σημασιας αναμετρηση της Ελλαδας με την Βοσνια,στην Ζενιτσα.Η Εθνικη ομαδα μας,βρισκεται στην 2η θεση του ομιλου με 11 βαθμους,μολις 3 πισω απο το Βελγιο και 1 βαθμο μπροστα απο την Βοσνια.Η ομαδα του Μπαζνταρεβιτς,χρειαζεται οπωσδηποτε την νικη σημερα,ωστε να εξασφαλισει την 2η θεση,μιας και σε περιπτωση ισοπαλιας η ηττας,τα πραγματα θα δυσκολεψουν παρα πολυ για τους Βοσνιους.Απο την αλλη,ο Σκιμπε και οι παικτες του,ειναι ευχαριστημενοι και με την ισοπαλια,μιας και θα παραμεινουν στην 2η θεση του ομιλου.Οι αρχες μαλιστα φοβουνται τυχον προκλησεις απο τους Βοσνιους οπαδους,οι οποιοι στον πρωτο αγωνα στο Καραισκακης,ενιωσαν να προκαλουνται απο τους Ελληνες φιλαθλους.
Στα αγωνιστικα,οι γηπεδουχοι δεν θα εχουν στην διαθεση τους, τον Βρσαγεβιτς,τον Παβλοβιτς,τον Κρουνιτς,τον Τζουριτς και τον Κολασινατς,ο οποιος ειναι τιμωρημενος.
Ο Μικαελ Σκιμπε,δεν θα εχει τις υπηρεσιες των τραυματιων Καρελη και Γλυκου,ενω τιμωρημενοι παραμενουν οι Παπαδοπουλος,Τζαβελλας,Σαμαρης και Ταχτσιδης.Μαλιστα νεα προσωπα,καλεστηκαν στην Εθνικη, οπως οι Γιαννιωτης,Ρετσος,Λυκογιαννης,Κουρμπελης και Δωνης.
Πιστεουμε πως θα ειναι ενα εντονο ματς και σαφως η Βοσνια θα παιξει ανοιχτα,μιας και ''καιγεται'' για την νικη.Λογικα,το σκορ θα παρει μεγαλυτερες διαστασεις απο το 1-1 του πρωτου αγωνα.

Οι προτασεις μας:

1431 ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ-ΕΛΛΑΔΑ OVER
1432 ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ-ΚΥΠΡΟΣ 4-6 ΓΚΟΛ
1435 ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2
1438 ΣΟΥΗΔΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ OVER
1525 ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ-ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ 1

Καλη επιτυχια σε ολους,οπως και στην Εθνικη μας.Τους αγωνες των ομιλων για τα Ευρωπαικα προκριματικα του Παγκοσμιου Κυπελλου,μπορειτε να τους παρακολουθησετε απο την COSMOTEtv.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφηστε το σχολιο σας: