Προγνωστικα ''Παμε Στοιχημα'' αμερικανικο ποδοσφαιρο-NFL-05/02/17

Κουπονι ''Παμε Στοιχημα''


Κυριακη 05/02/17

To μεγαλυτερο αθλητικο γεγονος του πλανητη.

Σημερα,φθανουμε στο τελος της διαδρομης,μιας γεματης και αρκετα ''παραξενης'' σεζον,στο NFL.Στο NRG Stadium,στο Τεξας,οι Ατλαντα Φαλκονς,αντιμετωπιζουν τους Νιου Ινγκλαντ Πατριοτς,στον τελικο του Super Bowl.
Για αυτες τις ομαδες εχουμε μιλησει και κατα την διαρκεια των playoffs,οποτε δεν εχει μεγαλη σημασια να πουμε πολλα.Οι Φαλκονς,θελουν να κατακτησουν οπωσδηποτε το τροπαιο αλλα πιστεουμε πως η ομαδα του Μπιλ Μπελιτσικ και του Τομ Μπρειντι,θελουν ακομα ενα δαχτυλιδι,μιας και ο quarterback,των Πατριοτς ειναι ηδη 39 χρονων και σιγουρα ειναι η ευκαιρια της ζωης του,να σπασει ενα ακομα ρεκορ.Ειναι ηδη στο Πανθεον,με τους καλυτερους παικτες,ειναι ο καλυτερος quarterback στο πρωταθλημα και αξιζει,να παρει και το βραβειο του MVP.

Απο την αλλη,η ομαδα του Νταν Κουιν και οι βοηθοι του,προσπαθησαν πολυ,για να φτασουν εδω που εφτασαν και ακομα και ο Ματ Ραιαν,μπορει να βγει MVP,της χρονιας.

Αλλα οσο μισουμε να τους αγαπαμε,ειναι οι Πατριοτς...του Μπιλ Μπελιτσικ και του Τομ Μπρειντι...δεν νομιζω πως πρεπει να αναλυσουμε,τι σημαινουν αυτες οι τελευταιες κουβεντες...
Μακαρι να δουμε ενα δυνατο ματς,με μεγαλο σκορ και ας σηκωσει το τροπαιο,ο πιο αφοσιωμενος και ο καλυτερος...και μακαρι αυτοι να ειναι,οι ανθρωποι που εγραψαν ιστορια,τα τελευταια 17 χρονια...ο Κραφτ,ο coach Μπιλ και ο Τομ...πανηγυριζοντας,μαζι με ολους αυτους τους διασημους και τους οπαδους, που ειναι στο πλαι τους ολα αυτα τα χρονια...τον Μαρκ Γουολμπεργκ και τον Τζον Μπον Τζοβι..

Επιλεγουμε:

4100 ΑΤΛΑΝΤΑ ΦΑΛΚΟΝΣ-ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ ΠΑΤΡΙΟΤΣ 2 Π/ΜΑ:ΓΗΠ.3.5


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφηστε το σχολιο σας: